Onze merken

Wij hebben een nauwe samenwerking met het concern Conte SPA, die in de laatste jaren de grootste producent van beenmode is geworden in Centraal- en Oost Europa. De fabriek Conte SPA is gevestigd in Wit-Rusland en heeft door het gebruik van kwalitetief hoogstaande materialen en innovatieve breitechnieken een uitstekende reputatie opgebouwd in de wereld van beenmode en sinds enkele jaren in lingerie.

Een excellente prijs-kwaliteit verhouding staat bij alle producten van Conte SPA voorop. Om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit geleverd wordt, kiest Conte SPA zeer zorgvuldig met wie zij samenwerken - alleen de beste garens worden ingekocht in Italiƫ, Duitsland en Oostenrijk (Contifibre, Fulgar, Invista, Linz Textil, Filmar, Somelos) en de productie wordt uitgevoerd op de meest innovatieve machines (2,000 LONATI machines). Op dit moment produceert Conte SPA rond 100 miljoen producten per jaar en alle productie ondergaat een handmatige controle door ervaren medewerkers. Conte SPA is gecertificeerd volgens hoge internationale standaards met vriendelijke omstandigheden voor zowel medewerkers als het milieu.

Wilt u meer weten over het bedrijf en hoe zij opereert? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over ons en over de merken van Conte SPA.

Conte SPA opereert onder 4 afzonderlijke merken: Conte Elegant, Conte-Kids, DIWARI en ESLI.

Conte Elegant biedt een gerafineerd assortiment op het gebied van beenmode en bodyfashion. Een uitgebreide basiscollectie aan panty's, functionele corrigerende panty's, sokken en leggings zijn het visitekaartje van Conte. Deze kenmerken zich door een excellente kwaliteit en uitstekende draagcomfort binnen het midden prijssegment. Twee keer per jaar verschijnen er leuke collecties aan fantasie panty's voor dames en meisjes.

Sinds enkele jaren heeft Conte elegant een ambitieuze weg genomen tot de productie van lingerie en textiel. Op dit moment wordt er een breed assortiment lingerie en textiel zoals leggings en jeans aangeboden.

Bezoek onze Conte webshop voor de particulier hier .DIWARI is een merk speciaal ontwikkeld voor heren. De collectie omvat sokken en basis ondergoed gemaakt van zachte materialen zoals gekamd katoen, micromodal en bamboo. Zowel tijdloze essentials als producten met leuke prints zijn in de DIWARI collectie te verkrijgen.

Bezoek onze webshop voor particulieren hier.Conte-Kids is bestemd voor kinderen en omvat een breed assortiment aan sokken, leggings, panty's, maillots, kniekousen, leggings en accessoires. De artikelen zijn met zorg gemaakt alleen van de hoogste kwaliteit gekamd katoen. De collectie bestaat zowel uit tijdloze essentials als 'limited series' collecties die twee keer per jaar verschijnen. De collectie voor kinderen is zeer breed en wij kunnen een mooi aanbod samenstellen afhankelijk van uw gewenste maten en het door u gekozen kleurengamma.

Bezoek onze webshop voor particulieren hier.Het merk ESLI is speciaal ontwikkeld voor de prijs bewuste consument. De ESLI collectie omvat een breed assortiment voor het hele gezin - van panty's, sokken, leggings tot lingerie en kleding. Tijdloze essentials, eenvoudige verpakkingen en een breed aanbod aan voordeel bundels zijn kenmerkend voor dit merk. Door goede kwaliteit en een breed aanbod aan maten zijn de prijzen van ESLI producten zeer aantrekkelijk op de markt en zouden een mooie aanvulling zijn voor uw winkel.