Beenmode


CLASSIC COLLECTION

De klassieke collectie van Conte bevat een breed assortiment panty's en kousen in verschillende kleuren, maten en denier. Van zeer dunne 8 denier zomerpanty's tot dikke en comfortabele 220 denier winterpany's - wij hebben ze allemaal. Ook functionele beenmode zoals corrigerende panty's en steungevende panty's hebben wij in ons assortiment. De populairste modellen zijn per direct vanuit ons magazijn leverbaar.

Ook voor sokken kunt u bij ons terecht. Naast klassieke effen sokken, verschijnen er elk seizoen leuke sokken met prints en happy sokken.

Bent u op zoek naar beenmode voor uw winkel, ambulante handel of webshop? Neem contact met ons op!

FANTASY COLLECTION

Elk seizoen verschijnt er een nieuwe collectie aan fashion panty's voor dames. Onze fantasie collectie onderscheidt zich door leuke prints en patroontjes, met oog voor detail, het gebruik van hoogwaardige materialen en een verscheidenheid aan breitechnieken.

Bent u op zoek naar fantasie panty's voor uw winkel, ambulante handel of webshop? Neem contact met ons op!

WEDDING COLLECTION

Wij leveren tijdloze kousen en panty's speciaal ontwikkeld voor de bruid. Het gebruik van hoogwaardige materialen van deze bruidsmode in combinatie met een luxe verpakking zal een mooie toevoeging zijn aan uw collectie in winkel of webshop.

Bekijk onze collectie online of bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

FANTASY COLLECTION FOR GIRLS

Ook voor kinderen leveren wij fantasie panty's in vrolijke prints. Ons assortiment bevat kwalitatief goede panty's gemaakt van zachte materialen in verschillende diktes in de maten 104 t/m 164.

Bekijk onze collectie online of bel ons gerust voor een vrijblijvend advies.

MEN'S SOCKS COLLECTION

Voor heren leveren wij sokken van uitstekende kwaliteit. Onze collectie bestaat uit tijdloze modellen in klassieke kleuren tot sokken met vrolijke dessins en happy socks. Ook hebben wij een speciale editie van sokken gemaakt van soepele materialen zoals bamboo en functionele sokken met zilverionen die zweetvoeten helpen te voorkomen.

Bekijk de catalogus online en neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten.