Ondermode

LINGERIE COLLECTION

De lingerie collectie voor dames omvat bh's en slips met een uitstekende pasvorm. Het gebruik van innovatieve materialen en veel aandacht voor details staat bij de collectie centraal. De collectie is verkrijgbaar ook in grotere maten van cup D t/m J.


BASICS FOR WOMEN

De basis collectie voor dames bevat ondergoed zoals slips en tops voor elke dag. De collectie onderscheidt zich door een breed aanbod aan maten en door het gebruik van gekamd katoen met een SoftTouch verwerking wat zeer prettig aanvoelt.


BASICS FOR MEN

De basis collectie voor heren omvat ondergoed zoals boxers en slips gemaakt van gekamd katoen. Klassische styles en een zeer aangename pasvorm is kenmerkend voor deze collectie. Daarnaast is ons ondergoed verpakt in een mooie verpakking.


THERMO COMFORT

Vanaf 2017 leveren wij ook thermo regulerende shirts en leggings voor dames en heren. Door het gebruik van acrilic, is de stof zeer ademend en help het lichaam een constante temperatuur te behouden zelfs tijdens zeer koude dagen. Door SabaSoft and SabaFlex garens is de stof ook elastisch en zeer aangenaam voor de huid.